Subota, 25 Svi 2024 21:05

"ZALMO" d.o.o. MOSTAR POSTAJE GENERALNI SPONZOR RK METKOVIĆ MEHANIKE

HARIS BEGANOVIĆ - Društvo Zalmo d.o.o. 

Društvo ZALMO d.o.o. Mostar  u okviru politike svog poslovanja, snažno zagovara i godinama promiče društvenu odgovornost tvrtke na raznim životnim i inim područjima. Promicanjem društvene odgovornosti u sportu, Društvo ZALMO ima ključnu ulogu u promicanju jednakih mogućnosti, tolerancije i socijalne uključenosti, te u skladu s navedenim Društvo smatra da  Sport nije samo natjecanje i tjelesna aktivnost, već i platforma za borbu protiv diskriminacije po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, dobnoj i spolnoj osnovi, platforma za zaštitu ljudskih prava kao i promicanje pozitivnih društvenih vrijednosti. 

Ovim Ugovorom želimo naglasiti da snažno podupiremo ambiciju kluba i to u tri smjera.  prvi; jačanje organizacijske klupske  strukture, od skupštine Rukometnog kluba kao krovnog tijela, preko Upravnog odbora, stručnog stožera, seniorske momčadi te svake pojedine meodobne razvojne skupine Kluba. 

Drugi smjer se  odnosi na kadrovsko - stručno ulaganje u Klub u smislu edukacije i zapošljavanja stručnog osoblja iz područja sporta i svih onih odgojno - obrazovnih grana znanosti, bez kojih je vrhunski sport nezamisliv. 

Bitno nam je kao Generalnom sponzoru da se sačuva izvorna vrijednost rukometnog znanja, Rukometne škole iz Metkovića,  ali i da se to znanje nadogradi novim edukativnim spoznajama iz područja sporta, kao i iskustvenim momentom iz lepeze kvalitetnih igrača koje je ova škola podarila svijetu. Na taj način društvo ZALMO d.o.o. Mostar, poštujući tradicuju Kuba, želi dopridonijeti jačanju i čuvanju,  "Brenda rukometa", za buduće generacije i neke nove zlatne olimpijce koji će u ovom Klubu stasati. 

Te treće; da ispunjenjem uvijeta iz prva dva smjera u naredne dvije godine, dobijemo iskorak najstarije momčadi škole rukometa u sam vrh omladinskog rukometa u Republici Hrvatskoj, da iz te momčadi stasa generacija  Škole rukometa koja će po svojoj punoljetnosti nositi seniorsku momčad Kluba. 

Također, da u suradnji s Gradom Metkovićem kao strateškim partnerom Kluba, Društvom AGS d.o.o. iz Dugopolja kao Zlatnim sponzorom kluba, svim drugim  sponzorima i donatorima Kluba, u narednoj natjecateljskoj sezoni, držeći se usvojenog Poslovnog plana, ishodimo iskorak Kluba u Ligu za prvaka, Peket 24 - Premijer lige. 

Kao velikog ljubitelja rukometa, posebno bi me veselilo,  kad bi dvogodišnje ulaganje u ovaj rukometni klub i njegov rad, kao produkt truda, ljubavi i jasne vizije,  podarilo Hrvatskom rukometnom savezu A reprezentativca. 

NIKOLA VERAJA - Predsjednik kluba. 

“Društvo Zalmo d.o.o. Mostar od danas i službeno postaje, Generalni sponzor Rukometnog kluba iz Metkovića.  I stoga smo ponosni  na pečat dogovorene suradnje. 60. - godišnja tradicija i velika, a nadasve uspješna rukometna obitelj sa sjedištem u Metkoviću, u društvu Zalmo d.o.o. Mostar dobila je novog člana i vjernog navijača. 

Prije svega Hvala obitelji Beganović iz Mostara, koja svoje Društvo  temelji na polustoljetnoj obtničkoj  tradiciji u području Sigunosti, s vlastitom proizvodnjom, a koja proizvodnja   u  suradnji sa  partnerima društva ZALMO, predstavlja  sam vrh euro - azijskog tržišta spomenutog sektora industrije.

Hvala gospodinu Harisu Beganoviću, direktoru i većinskom vlasniku Društva, na pozitivnom pristupu i energiji koja je unijela novi vjetar u "stara jedra" metkovske škole rukometa. 

Pred nama je izborna skupština i nova četverogodišnja Uprava sa gospodinom Harisom Beganovićem kao budućim podpredsjednikom Kluba. Pred nama je,  na izbornoj skupštini i promjena imena kluba;  URBI ET ORBI, zvat će se,  Rukometni klub Metković - ZALMO.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja