Četvrtak, 19 Studeni 2020 15:50

Biciklom od Metkovića do Borovaca

Iskoristili smo još jedan sunčan dan u mjesecu studenom za ugodno druženje i vožnju biciklom. Redakcija MetkovicNET-a, ojačana Stankom Bebić iz biciklističkog kluba Relaks iz Metkovića ovaj put je izabrala bicikliranje do Borovaca. Od Metkovića do Kule Norinske vozili smo 10 do 15 minuta.

DSC 0382

Na raskrižju u Kuli Norinskoj nastavljamo biciklirati prema Matijevićima, Momićima do Podrujnice. Cesta je ugodna za vožnju i nema nekog gustog prometa. Krajolik je očaravajući. U hladu Rujnice, s desne strane pratila nas je rijeka Norin. Od Podrujnice do Orepka vozili smo vas vijugavom, ali solidnom cestom.

DSC 0396

Na Orepku izlašli smo iz hladovine Rujnice i poslije Bebićevih kuća naletjeli smo na poveći broj grmova planike.

DSC 0409

 

Okrijepili smo se s par maginja i nastavili prema Novim Selima. Podno Dvorina skrenuli smo prema Rastočićima, kroz Vratar doveli se novoga groblja u Borovcima.

DSC 0431

Istim putom smo se vratili nazad u Metković. Ova biciklistička ruta duga je 37 kilometara i nije zahtjevna za rekreativce.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja