WhatsApp Image 2021 03 05 at 13.09.53

 

 

Četvrtak, 18 Ožujak 2021 17:10

Vikend u Kinu 'Pobjeda' – na rasporedu filmovi 'Pogrešno skretanje: Početak' i 'Boss Level'

Vikend u Kinu 'Pobjeda' Metković donosi nam dvije filmske projekcije.

U petak, 19. ožujka u 19:30 na rasporedu je horor 'Pogrešno skretanje: Početak'. Radnja ovog napetog horora prati dvadesetogodišnju Jen i pet njenih bliskih prijatelja koji planinare u Apalačko gorje u Zapadnoj Virginiji. Unatoč upozorenjima da se drže staze, planinari skreću s puta i ulaze u dio u kojem živi neobična skrivena zajednica, izolirana od ostatka države. Čini se da su Jen i njezini prijatelji krenuli na put bez povratka, osim ako ih Jenin otac ne stigne spasiti na vrijeme.

U subotu, 20. ožujka u 19:30 održat će se projekcija filma ‘Boss Level’ – dinamična i zabavna akcijska crna komedija hvaljenog redatelja Joea Caranhana.

Umirovljeni vojni specijalac Roy Pulver iznova proživljava jedan te isti dan koji uvijek završava njegovom brutalnom smrću od strane nepoznatih plaćenika. Svakim novim buđenjem, nakon likvidacije, Roy skuplja informacije koje bi ga trebale dovesti do odgovora tko ga želi ubiti i zašto neprestano ponavlja taj kobni dan.

Filmske projekcije u Kinu 'Pobjeda' Metković održavaju se u skladu s mjerama Stožera za civilnu zaštitu i preporukama Zavoda za javno zdravstvo.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja