Petak, 13 Listopad 2023 13:06

ZLATNA KUNA Dodijeljena priznanja najuspješnijim trgovačkim društvima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća ŽK Dubrovnik dodijeljena su priznanja Plaketa Zlatna kuna 2023., Dubrovačka vidra, zatim priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskog gospodarstvu te posebno priznanje za 30 godina iznimnog angažmana i doprinosa ekonomskom osnaživanju stanovništva Dubrovnika i okolice.

Svečanoj sjednici nazočio je i župan Nikola Dobroslavić koji je pohvalio sve poduzetnike i zahvalio im na njihovom ustrajnom radu i izdržljivosti. Istaknuo je i brojne potpore Vlade, kao i projekte županije.

Plaketom Zlatna kuna za najuspješnije malo trgovačko društvo nagrađeno je društvo Mali Dubrovnik, u toj kategoriji bile su nominirane tvrtke Manang i The Coral.

U kategoriji srednje trgovačko društvo plaketom Zlatna kuna nagrađen je Hotel Lapad a nominirani su bili i Adriatic Destination Management Company, i Hoteli Maestral.

Plaketa Zlatna kuna za veliko trgovačko društvo dodijeljena je Luka Ploče, u ovoj kategoriji bili su još nominirane tvrtke Gulliver Travel iz Dubrovnika i Hotel Croatia iz Cavtata.

Priznanje Dubrovačka vidra za poseban doprinos razvoju poduzetništva Dubrovačko-neretvanske županije primili su:

Dubrovački agencijski sustav d.o.o., Dubrovnik
Konavoski dvori Eco Green Restaurant – Agrum d.o.o., Dubrovnik
Ljekarna Čebulc, Dubrovnik
Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu primili su:

Dubrovnik Travel d.o.o. – 25 godina postojanja
Hotel Croatia (Hotel Croatia d.d.) – 50 godina postojanja
Hotel Mlini (Maistra d.d.) – 90 godina postojanja
Priznanje povodom 30 godina iznimnog angažmana i doprinosa ekonomskom osnaživanju stanovništva Dubrovnika i okolice, uručeno je regionalnom centru za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva Deša Dubrovnik.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja