Srijeda, 04 Listopad 2023 12:04

Župan Dobroslavić s načelnicima Zažablja, Pojezerja i Kule Norinske potpisao ugovore o financiranju projekata komunalne infrastrukture

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je u palači Ranjina s načelnicima Majom Vrnogom, Borislavom Dominikovićem i Nikolom Krstičevićem ugovore o poticanju komunalne infrastrukture i vodoprivrede.

Naime, kao i svake godine Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za prijavu projekata za finaciranje izgradnje i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture i programa ujednačavanja standarda vodoopskrbe iz Proračuna Dubrovačko-neretvanske županije za 2023. god.

Nakon pregleda i ocjena prijavljenih projekata, donesena je odluka o sufinanciranju projekata Općine Zažablje (Uređenje puta Vukov Klanac – Brestica), Općine Pojezerje (Dogradnja javne rasvjete na dionici Vir – Guvna u naselju Otrić Seoci) i Općine Kula Norinska (Izgradnja vodoopskrbnog sustava u naseljima Borovci i Nova Sela).

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja