Ponedjeljak, 25 Rujan 2023 12:13

Poziv na besplatnu radionicu “Digitalni marketinški alati za pozicioniranje proizvoda”

Tradicionalni marketing u digitalnom dobu više ne daje zadovoljavajuće rezultate. U svijetu u kojem je tehnologija preuzela vodeću riječ u poslovanju, digitalni alati su jedan od najvažnijih načina komunikacije, presudni su za pozicioniranje, omogućuju interakciju s potrošačima i stvaranje povjerenja.

Kako bi vaš posao ostao u trendu i došao do nove publike, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Digitalni marketinški alati za pozicioniranje proizvoda.

Termin: 29.09.2023. u 10:00 sati

Lokacija: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Program radionice

 

Radionicu će voditi Ivana Deak, poslovna savjetnica i vlasnica brenda Startup Simple. Uz svoje internacionalno iskustvo i svestranost, koji su je potaknuli da svoju karijeru nastavi u poduzetništvu, misija joj je predočiti poduzetničke početke, kao nešto jednostavno i zabavno. Pomaže upravo pojedincima koji žele iskoračiti iz zone komfora i pokrenuti nešto svoje, uz vidljiv i prepoznatljiv brend na društvenim mrežama i online tržištu.

*Kako biste lakše savladali praktični dio radionice, poželjno je da donesete laptop/smartphone (nije obavezno).

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice:  https://forms.gle/swWJR1A5XydnKgK79

– maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

– telefona: 020/418-401

Jesenski period je savršeno vrijeme da se posvetite vašem poslovanju, kako bi u novoj godini, s osvježenim i poboljšanim biznisom, krenuli ostvarivati zavidne poslovne rezultate.

Vidimo se!

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja