Srijeda, 20 Rujan 2023 18:59

ČETIRI PROJEKTA IZ DNŽ Glasajte za najbolji županijski EU projekt u Hrvatskoj

Čak 39 projekata ušlo je ove godine u finale izbora za najbolji županijski projekt EU koji četvrtu godinu zaredom zajednički provode Hanza Media, Hrvatska zajednica županija, portal župan.hr i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Iz Dubrovačko-neretvanske županije u finalu su se našla četiri projekta i to ‘Promicanje održivog razvoja prirodne baštine doline Neretve’, ‘Dnevna bolnica u Dubrovniku i Metkoviću’‘MoST‘Geco2’.

Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije. To su doprinos znanosti i inovacijama, doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, doprinos prekograničnoj suradnji te doprinos poduzetništvu, a svojeg pobjednika mogu odabrati i čitatelji koji će sudjelovati u glasanju na portalu jutarnji.hr.

Glasanje traje od 14. do 20. rujna, nakon čega će biti proglašeni pobjednici. Možete glasati OVDJE.

Na portalu Jutarnji.hr predstavljeni su svi ovogodišnji projekti finalisti koji su doprinijeli kvaliteti života i pozicioniranju lokalnih sredina. Među realiziranim projektima pokriveni su različiti ciljevi: od očuvanja prirodne i kulturne baštine do projekata održivog turizma, zelene tranzicije, različitih infrastrukturnih projekata ili gospodarenja otpadom. Takvi su projekti uvijek inspiracija ambicioznim županijama koje žele inovativnim idejama doprinijeti kvaliteti života.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja