Petak, 07 Srpanj 2023 19:46

Dubrovačko-neretvanska županija i ove godine isplaćuje novčane potpore za obitelji s četvero i više djece

Dubrovačko-neretvanska županija će i ove godine isplaćivati jednokratne  novčane  potpore za obitelji s četvero i više djece, a koje ostvaruju pravo na doplatak za navedenu djecu.

U tu svrhu u proračunu Županije osigurano je 39.817, 00 eura, a iznos potpore iznosi od 66,36 eura do 398,17 eura, ovisno o broju djece u kućanstvu za koju se ostvaruje pravo na doplatak za djecu,  kao i o tome dodjeluje li općina/grad  gdje korisnik živi neke druge mjere pomoći .

Ovim putem pozivamo sve roditelje koji su korisnici doplatka za djecu  za četvero i više djece da nam se jave kako bi ostvarili pravo na obiteljsku potporu Dubrovačko-neretvanske županije.

Obrazac koji je potrebno ispuniti dostupan je na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije ili se može preuzeti  u pisarnici Županije (Gundulićeva poljana 1, Dubrovnik). Uz ispunjeni i potpisani obrazac potrebno je priložiti:

  • preslik kartice tekućeg računa roditelja, korisnika dječjeg doplatka
  • preslik osobne iskaznice roditelja, korisnika dječjeg doplatka

Molimo da navedenu dokumentaciju  pošaljete na e-mail adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili  dostavite poštom na adresu:

Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik

najkasnije do 7. kolovoza 2023. godine.

 

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije molimo da nam se obratite na sljedeće kontakte:

Dubrovačko–neretvanska županija

Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje

Tel. 020/351-478 ili 351 470

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obrazac

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja