Ponedjeljak, 05 Lipanj 2023 18:03

U Pločama besplatna edukacija na temu prijenosa poslovanja

U Hrvatskoj osobe starije od 55 godina vode više od 16.000 MSP-ova s gotovo 180.000 zaposlenih. Riječ je o poduzećima čiji vlasnici često podcjenjuju važnost i složenost procesa prijenosa poslovanja.

Prijenos poslovanja ima snažne emotivne i financijske implikacije jer se ljudima teško odvojiti od nečega što su stvarali godinama. Potrebno je pomno promišljanje, informiranje i planiranje već u početku prijenosa.

Sa svrhom jačanja svijesti poduzetnika o izazovima prijenosa poslovanja te pružanja korisnih informacija, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu edukaciju na temu “Prijenos poslovanja”.

Predavanje će održati diplomirana pravnica Marija Grgurinović Bebić, koja će polaznicima dati uvid u mogućnosti i rješenja prijenosa poslovanja te kako odabrati najbolje rješenje za vlasnika, obitelj te poduzeće ili obrt. Cilj edukacije je pomoći vlasnicima malih i srednjih poduzeća i obrta u planiranju budućnosti poduzeća ili obrta nakon njihovog umirovljenja. Marija je uz formalno obrazovanja, stekla obrazovanje i iskustvo u sferi prijenosa poslovanja kroz praktične radionice osposobljavanja organizirana u sklopu provedbe aktivnosti projekta BOND 2.

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče

Vrijeme održavanja: 09.06.2023. s početkom u 10:00 sati

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/XwjVHfpV4gDBTgwM8

– maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

– ili telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765.

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja