Petak, 28 Travanj 2023 21:05

DIGITALIZACIJA PRODAJE U TURIZMU Ne propustite besplatnu edukaciju Centra za poduzetništvo

Uz digitalna i tehnološka dostignuća današnjice, postavlja se pitanje zašto ponuđači cijene i sadržaj turističke ponude još uvijek nude na papirima. Digitalna rješenja u sektoru turizma otvaraju nove prilike poduzećima, potiču razvoj pouzdane tehnologije te omogućuju dinamično i održivo gospodarstvo.

Kako biste dobili praktične savjete o unapređenju prodaje te upravljanju prihodima u tržišnom segmentu prodaje tura, izleta i aktivnosti, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu edukaciju na temu „E-poslovanje – digitalizacija prodaje u turizmu“.

Edukacija će obuhvatiti paletu tema koje su fokusirane na mogućnosti najboljeg načina prezentiranja na tržištu, širenja postojeće prodajne mreže, unapređenja prodaje i olakšanja poslovanja kroz praćenje suvremenih trendova i korištenje naprednih tehnologija.

Predavanje će održati Toni Njirić, vlasnik obrta EZ booker, sa zavidnim iskustvom u turizmu usko specijaliziranim za online booking. G. Njirić je i stalni predavač na sveučilištu RIT Croatia u Dubrovniku, a predaje predmete na temu IT/Web and Mobile Computing-a. 

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

Vrijeme održavanja: 05.05.2023. s početkom u 10:00 sati

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

S obzirom da je radionica interaktivna, preporuka je ponijeti laptop, ali isti nije obavezan za sudjelovanje.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/yNqytY3xbtz5yeXW7

– maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

– telefona: 020/418-401

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja