Četvrtak, 27 Travanj 2023 17:36

U Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik održana edukacija “Prijenos poslovanja”

Prijenos poslovanja ima snažne emotivne i financijske implikacije jer se ljudima teško odvojiti od nečega što su stvarali godinama. Potrebno je pomno promišljanje, informiranje i planiranje već u početku prijenosa.

Sa svrhom jačanja svijesti poduzetnika o izazovima prijenosa poslovanja te pružanja korisnih informacija, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je besplatnu edukaciju na temu “Prijenos poslovanja”. Na edukaciji je pravni stručnjak Marko Rašica, dr.sc., polaznicima dao uvid u mogućnosti i rješenja prijenosa poslovanja te kako odabrati najbolje rješenje za vlasnika, obitelj te poduzeće ili obrt.

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja