Četvrtak, 16 Ožujak 2023 11:02

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture odobrilo 100 tisuća eura za sanaciju i dogradnju mula u naselju Klek

Nakon provedenog javnog poziva, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture donijelo je odluku o dodjeli proračunskih sredstava namijenjenih za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju u lukama otvorenim za javni promet od županijskog i lokalnog značaja.

Lučkoj upravi Dubovačko–neretvanske županije odobrena su sredstva u iznosu od milijun i 160 tisuća eura za izvođenje radova na projektu Sanacije dijela obale i izgradnje gata u luci Cavtat što je ujedno najveći odobreni iznos na ovom javnom pozivu.

Dodajmo i kako je Ministarstvo donijelo i odluku o dodjeli proračunskih sredstava namijenjenih sufinanciranju sanacije i rekonstrukcije pomorskog dobra u općoj upotrebi. Na području Dubrovačko-neretvanske županije sufinancirat će se tri projekta. Općini Orebić odobren je iznos od 60 tisuća eura za izgradnju obalnog zida u naselju Borak, Općini Slivno sto tisuća eura za sanaciju i dogradnju mula u naselju Klek te Općini Župa dubrovačka 60 tisuća eura za sanaciju pomorskog dobra uz šetnicu Srebreno-Kupari.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja