• HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-01.jpg
  • HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-02.jpg
  • HDZ-2024-ZA-SVE-IZAZOVE---PROGRAMMATIC---BACIC-970x250-v2-03.jpg
  • WhatsApp Slika 2024-04-13 u 10.24.45_623b370e.jpg

 

 

 

 
 
Subota, 10 Ožujak 2018 08:06

U Palači Ranjina održana sjednica Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija

Članovi Radne skupine za odnose s javnošću Hrvatske zajednice županija ovoga su se puta susreli u Dubrovniku, a njihova redovita sjednica danas je održana u Palači Ranjina.

Uvodno se članovima Radne skupine, koju čine županijski službenici koji rade na poslovima protokola i odnosa s javnošću, obratio zamjenik župana Joško Cebalo, kazavši kako pozdravlja aktivnosti ove Radne skupine: “Svjesni smo koliko je važna dvosmjerna komunikacija s građanima koja predstavlja jedini i najbolji način da se čuje glas s terena. Ključ je u povezivanju i sudjelovanju u zajedničkim projektima, a Dubrovačko-neretvanska županija će i dalje aktivno podupirati sve aktivnosti Zajednice”, rekao je zamjenik župana.

Članovi Radne skupine raspravljali su o nadolazećim projektima Hrvatske zajednice županije: 7. Forumu hrvatskih i poljskih regija, koji se održava se od 11. do 13. travnja u Poreču, a čiji je cilj jačanje suradnje hrvatskih županija i poljskih vojvodstava te razmjena primjera dobre prakse u povlačenju sredstava iz EU fondova ususret novoj financijskoj omotnici koja slijedi nakon 2020. godine. Također, bilo je govora i o foto-natječaju Volim svoju županiju, koji je započeo 1. ožujka, a njime Hrvatska zajednica županija već treću godinu zaredom nastoji podići svijest o ljepotama svih krajeva Republike Hrvatske te dodatno pojačati suradnju županija.

Nakon sjednice je za sve članove Radne skupine, ali i službenike koji se bave poslovima odnosa s javnošću u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku, održana edukacija o kriznom komuniciranju te načinima na koji se nositi u takvim situacijama.

Izvor: DNŽ

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja