Ponedjeljak, 21 Studeni 2022 14:13

Sastanak konzorcija dRural projekta u Španjolskoj

U Badajozu u Španjolskoj održava se sastanak konzorcija dRural projekta. Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije sudjeluju na sastanku zajedno s partnerima iz triju europskih ruralnih regija – Extremadura Španjolska, Jämtland Härjedalen Švedska i regija Gelderland Nizozemska. Osim o trenutačno otvorenim pozivima za jednostavne i složene usluge, na sastanku se raspravlja o daljnjoj provedbi projekta, modelima poslovanja, održivosti projekta, operativnim planovima i razvijanju komunikacije među partnerima.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u okviru dRural-a razvit će se dva ključna projekta – digitalna čekaonica u Domu zdravlja Metković i virtualna tržnica, što doprinosi glavnom cilju projekta – stvaranju jednog „mrežnog“ tržišta koje će žiteljima ruralnih sredina ponuditi raznovrsne usluge, od zdravstva, dostupnosti lokalne uprave, do stručne pomoći.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja