Utorak, 04 Svi 2021 09:25

Gradonačelnik Milan JVP-u i DVD-u Metković čestitao sv. Florijana-njihovog nebeskog zaštitnika

'Danas se obilježava blagdan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca! Istina je da vatrogasac ne može biti svatko i da za njih ništa nije nemoguće. Svakim danom spremni su žrtvovati svoje živote, kako bi život zajednice u kojoj žive učinili što sigurnijim, a osim u gašenju požara sudjeluju u prevenciji svih kriznih situacija koje nas zadese.
Posebno sam ponosan na metkovske vatrogasce, JVP Metković, članove DVD-a Metković i DVD-a Vid koji ne paze samo nas, već su uvijek prvi spremni pomoći svojim kolegama u cijeloj Hrvatskoj.
Iako oni za svoja djela ne traže ništa zauzvrat, naša je obveza biti njihov partner te im kontinuirano pomagati, kako bi unaprijedili svoj rad! Grad Metković tako je u protekle četiri godine izdvojio više od 2 milijuna kuna za razvoj vatrogastva, a cilj nam je u idućim godinama ta sredstva i povećati. Svaka uložena kuna u vatrogastvo, ulaganje je u našu, ali i njihovu sigurnost!
Drage vatrogaskinje i vatrogasci, sretan vam vaš dan i hvala vam na svemu! - napisao je gradonačelnik Milan na svom facebook profilu!

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja