WhatsApp Image 2021 03 05 at 13.09.53

 

 

Četvrtak, 08 Travanj 2021 13:43

Učenici OŠ Stjepana Radića pozvani na državne razine natjecanja

Bez obzira na otežane uvjete rada zbog nastale epidemiološke situacije, učenici OŠ Stjepana Radića već tradicionalno postižu iznimne rezultate na natjecanjima u znanju. Zbog svog uspjeha, sljedeći učenici su pozvani na državnu razinu natjecanja sa svojim mentorima:

Nika Kozina, 7.b je pozvana s mentoricom Marijom Buljubašić na državno natjecanje iz povijesti koje će se održati 28. – 30. travnja 2021.

Ivano Dragobratović, 6.d i Toni Tolj, 7.d će sudjelovati s mentoricom Sandom Blatančić na državnom natjecanju iz geografije koje će se održati 3. – 5. svibnja 2021.

Katja Jerković, 7.a je pozvana s mentoricom Marinom Nikolić na državno natjecanje iz tehničke kulture u kategoriji Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina koje će se održati 5. – 8. svibnja 2021.

Sva natjecanja će se održati na daljinu zbog trenutne epidemiološke situacije. Svim učenicima i njihovim mentorima želimo što bolji uspjeh, a nadamo se i novim pozivima učenika i mentora.

Nikolina Vugdelija, prof.

Izvor: OŠ Stjepana Radića

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja