WhatsApp Image 2021 03 05 at 13.09.53

 

 

Utorak, 06 Travanj 2021 22:34

U Dalmaciji snijeg: Zatvorene su ceste, policija upozorava vozače

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava je zbog zimskih uvjeta na cestama pozvala vozače na oprez i korištenje zimske opreme jer na pojedinim područjima pada snijeg

Zbog zimskih uvjeta u utorak navečer za sav promet zatvorena je brza cesta Solin-Klis u oba smjera, priopćeno je iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske. Snijeg je počeo padati i u Splitu.

Na prilazima brzoj cesti, na rotoru Bilice i u Klisu, promet se preusmjerava na staru Klišku cestu, izvijestila je policija.

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava je zbog zimskih uvjeta na cestama pozvala vozače na oprez i korištenje zimske opreme jer na pojedinim područjima pada snijeg.Vozače savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i da održavaju sigurnosni razmak između vozila, te ako nije neophodno da ne kreću na put, poručili su iz policije u priopćenju.Hrvatski autoklub javlja da trenutno nema slobodnog cestovnog pravca iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obratno za bilo koju kategoriju vozila; zbog snježne vijavice i zaustavljenih vozila zatvorene su državna cesta DC27 Gračac-Zaton Obrovački i DC1 Udbina-Gračac-Knin.Zbog izrazito loših vremenskih uvjeta, zatvorenih cesta te brojnih zastoja savjetujemo vozačima da odgode putovanje iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto, upozorava HAK.

Izvor: 24Sata

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja