kolačipekarstvo metkovka 300x250 Sl3 

 

Petak, 19 Veljača 2021 17:20

Preminuo je Đorđe Balašević

Desetak dana liječio se kod kuće sa simptomima upale pluća. Stanje mu se pogoršalo pa je preventivno primljen u beogradsku Infektivnu klinikuLegenadarni kantautor Đorđe Balašević preminuo je u 68. godini, javlja srpski Blic. Prije nekoliko dana primljen je u Infektivnu kliniku zbog upale pluća.Desetak dana liječio se kod kuće sa simptomima upale pluća. Stanje mu se pogoršalo pa je preventivno primljen u beogradsku Infektivnu kliniku.Imao je simptome slične onima koje izaziva korona virus, no liječniku se javio tek kada su mu se oni pogoršali. Tada su ustanovili kako ima upalu oba plućna krila te je hospitalizacija bila neophodna i uputila su ga u bolnicu. 

Nedavno je blizak izvor Balaševiću za srpske medije rekao kako je kantautor nakon doručka obavio telefonski razgovor s obitelji, a zatim je pričao s liječnicima, s kojima se i našalio. Bio je raspoložen i nije se žalio na tegobe. 

Izvor: 24Sata

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja