Ponedjeljak, 11 Siječanj 2021 09:38

UJEDINJENI NAVIJAČI Volonter BBB-a: “Splićani su mi rekli da mogu doći na Hajdukov Sjever u Dinamovu dresu…”

U organizaciji vatrogasaca iz Njemačke danas je u Sisak došla velika donacija hrane, kućnih potrepština, opreme i građevinskog materijala.

– Doveli su i dio vatrogasnih vozila koji će biti raspoređeni najpotrebitijima na nastradalim područjima – kazao je za RTL načelnik stožera CZ sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec.

– Odmah su ovdje priskočili i vrijedni volonteri i zbog toga im se želim zahvaliti – kazao je Rosavec. Naglasio je da se počinju smanjivati zalihe hrane.

– Onaj prvi val napunio je skladišta, ali ona se polako prazne. A nas očekuje u narednih, možda mjesec ili dva3 ovakva situacija tako da svi oni koji dosad nisu, neka još malo pričekaju, bit će vremena da i oni doniraju hranu – kazao je. Dodao je da na njihovom skladištu imaju i zalihe građevinskog materijala.A jedan od onih koji su pohitali istovariti novu donaciju koja je stigla iz Njemačke je i volonter i navijač Dinama iz Siska Trpimir Lovreković koji već devet dana marljivo pomaže.

“Ima nas BBB, Torcida, Kohorta, Armada…”

Lijepa slika je što torcidaši i BBB-i zajedno pomažu potresom pogođenim područjima.– Nakon potresa trebalo nam je, otprilike, 10 minuta da se ujedinimo. Krenuli smo odmah i već devet dana nismo stali – rekao je i dodao da će ovdje biti dok god treba. Na tom mjestu ih volontira dvadesetak.

– Ima nas BBB, Torcida, Kohorta, Armada… Ljudi iz Siska, svi domaći. Složili smo se, velika smo ekipa i sad smo nerazdvojni. Imamo veliku koheziju. Organizirali smo se nakon onog šoka i dajemo sve od sebe – kazao je.

Tvrdi da nema podbadanja oko nogometa.

– Ne, nikad. Kod mene su spavala tri dečka iz Splita. Razmjenjujemo si poruke svaki dan, ujedinili smo se. Rekli. su mi da će me primiti na Sjever Hajduka u Dinamovom dresu i da mi nitko neće ništa. Iz ove nesreće je izašla jedna velika kohezija i jedinstvo – kazao je.

Na pitanje što ako Hajduk pobijedi kroz smijeh je odgovorio da će Dinamo uvijek biti prvi piše Dalmacija Danas

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja