Nedjelja, 22 Studeni 2020 19:59

Dalibor Milan ponovno izabran za predsjednika GO HDZ Metković

Danas su održani unutarstranački izbori u HDZ-u.  U Metkoviću je ponovno za predsjednika GO HDZ-a izabran Dalibor Milan koji je za MetkovicNET izjavio:

'Poštujući epidemiološke mjere, danas su u Metkovicu provedeni unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici.Bio je ovo nastavak naših unutarstranačkih izbora.
Sve članice i članovi HDZ-a mogli su birati predsjednika i potpredsjednike gradske i županijske organizacije po načelu 'jedan član - jedan glas'. Danas smo izabrali i članove GO HDZ-a Metković. Zahvaljujem Gradskom odboru koji me predložio i članstvu moje stranke koje mi je ponovno dalo povjerenje i izabralo me za predsjednika GO HDZ-a Metković.
Za potpredsjednike GO HDZ-a Metković izabrani su Robert Doko, Hrvoje Bebić i Davor Petković. Za predsjednika ŽO HDZ Dubrovačko-neretvanske županije izabran je Branko Bačić, a želim naglasiti da mi je izuzetno drago da je za potpredsjednicu ŽO uz ostale kandidate izabrana i Žana Marević. Zahvaljujem svim članovima na odgovornom ponašanju tijekom glasovanja' - izjavio je Dalibor Milan.

MetkovicNET čestita novoizabranom vodstu HDZ-a.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja