Četvrtak, 19 Studeni 2020 10:31

RADOVI NA PROJEKTU ODVODNJE VIŠKA VODE S IGRALIŠTA DJEČJEG VRTIĆA METKOVIĆ

'Od otvorenja Dječjeg vrtića Metković 2003. godine, postoji problem odvodnje viška voda s područja dječjeg igrališta, što ometa odvijanje dječjih programa. Uvidjevši taj problem, pristupili smo izradi projektne dokumentacije, a nedugo zatim i izvođenju radova na odvodnji viška voda s navedenog područja.
U svrhu sprječavanja nastajanja viška vode, radovi na ovom projektu uključuju izgradnju podzemne drenaže igrališta vrtića po shemi „riblja kost“, te odvođenje vode oborinskim kolektorom u prometnicu pokraj vrtića i priključak na postojeću kanalizaciju u Ulici kralja Zvonimira. Vrijednost projekta je 355.000,00 kuna s PDV-om, a radovi se financiraju sredstvima Grada Metkovića.Od početka mandata naglašavam kako su djeca i mladi prioritet i nisam želio da to ostane samo na riječima ' - napisao je gradonačelnik Dalibor Milan na svojoj facebook stranici.

Izvor: facebook

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja