Četvrtak, 15 Listopad 2020 11:03

HPD Gledavac iz Metkovića vas poziva na proslavu Svjetskog dana pješačenja

HPD Gledavac iz Metkovića vas poziva na proslavu Svjetskog dana pješačenja. Proslava će se održati dana 18. listopada nedjelja. Krećemo iz Gradskog parka u 14 sati pješačimo ulicom Stjepana Radića prema graničnom prijelazu Metković. Skrećemo prema Lovačkoj kućici na Predolcu. Nastavljamo pješačiti novoizgrađenim protupožarnim putem pored bivše Streljane i Gubavih kuća dolazimo do Izvora kao krajnje destinacije. Povratak je istim putem do Parka. Planirano trajanje pješačenja je 4 sata.
Obavezno je ponijeti 1 litra tekućine, najbolje u ruksaku. Preporuka za obuću su duboke cipele, mada će i tene poslužiti.
Pozivamo planinare i svo građanstvo da nas podrže u ovoj proslavi koja ima naglasak na unapređenju fizičkog i psihičkog zdravlja.
Svjetska asocijacija „Sporta za sve“ TAFISA promovira i organizira proslavu u koju se aktivno uključuje veliki broj zemalja svijeta. Manifestacija potiče ekološku svijest o potrebi očuvanja prirode, a sa druge strane propagira pješačenje kao učinkovit i jeftin oblik fizičke aktivnosti, namijenjen osobama svih životnih dobi.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja