Petak, 09 Listopad 2020 10:57

U Metkoviću jedna muška osoba oboljela od koronavirusa, u županiji četrnaest

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o šest muških i jednoj ženskoj osobi iz Dubrovnika (pet muških osoba ima utvrđenu epidemiološku vezu), dvije muške i jednoj ženskoj osobi iz Župe dubrovačke (utvrđena ep. veza), jednoj muškoj osobi iz Konavala i Metkovića (za obje utvrđena ep. veza), jednoj ženskoj osobi iz Vela Luke te jednoj muškoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.
Izliječeno je šest osoba: tri iz Dubrovnika te po jedna osoba iz Metkovića, Slivnog i Kule Norinske.
U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus. Od početka pandemije analizirano je 15 735 uzoraka.
U samoizolaciji su 483 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 83 slučaja kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Stožer CZ DNŽ

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja