Srijeda, 16 Rujan 2020 08:48

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata raspisala natječaj za dodjelu potpore u obrazovanju učenicima srednjih škola

Upravni odbor Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata i članova njihovih obitelji raspisao je Natječaj za dodjelu potpore u obrazovanju učenicima srednjih škola. Potpora u iznosu od 200 kuna mjesečno po učeniku isplaćivat će se za razdoblje od 1. rujna do 30. lipnja u školskoj 2020./2021. godini.Potpora se dodjeljuje u sljedeće četiri kategorije:

  • potpora za obrazovanje tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja za djecu smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata,
  • potpora za obrazovanje tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja za izvrsnost,
  • potpora za obrazovanje tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja za učenike slabijega socioekonomskog statusa,
  • potpora za obrazovanje tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja za učenike s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama.

Svi kandidati (uključujući i korisnike potpora za školsku godinu 2019./2020.) dužni su dostaviti pisane prijave za dodjelu potpore za obrazovanje na posebnim obrascima (A1, B1, C1 ili D) koji se mogu pribaviti s mrežne stranice Zaklade, na mrežnim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja te u Područnoj jedinici Dubrovnik – Ispostavi Metković, na adresi Kralja Zvonimira 22, Metković (kontakt telefon 020 690 040 ili e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Prijave na natječaj se podnose zaključno do 5. listopada, a rezultati će biti dostavljeni kandidatima putem pošte na adresu boravišta ili prebivališta.

Ove školske, odnosno, akademske godine objavljuju se razdvojeni natječaji za srednju školu i za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije, pri čemu će natječaj za studente bit raspisan u studenome.

Izvor: metkovic.hr

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja