Ponedjeljak, 14 Rujan 2020 12:13

Nova ambulanta otvorena u Pločama

Dr. Adriana Maria Camino Varela i njen suprug, kirurg dr. Diego Carlos Varela otvorili su privatnu ambulantu u Poduzetničkom Inkubatoru Ploče s ciljem približavanja dermatoveneroloških i kirurških usluga stanovništvu koje je dosad moralo putovati u Dubrovnik ili Split.

               Dr. Varela je dermatovenerologinja koja je radila u Općoj bolnici Dubrovnik, a sada radi u poliklinici Marin Med u Dubrovniku te obavlja terenske preglede u sklopu Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet. Tim je putem uvidjela potrebe stanovništva na tom području, pogotovo povećanje slučajeva raka kože, takozvanog melanoma. U sklopu ambulante koju je otvorila sa suprugom, koji radi i u Općoj bolnici Dubrovnik, nudi preglede i uklanjanje sumnjivih madeža na bližoj adresi. Uz to nudi i ostale dermatovenerološke i kirurške usluge, od kojih su neke i nove vrste terapija za kliničke i estetke dijagnoze.

               „Moj je cilj ne samo zapošljavati mlade ljude, već i ponuditi sve mogućnosti dijagnostike, pregleda, obrade, kozmetologije i estetike, a po mogućnosti također imati goste specijaliste iz Zagreba, Splita ili Dubrovnika”, izjavila je dr. Varela za Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije. Prvu suradnju je i ostvarila te surađuje s psihijatricom dr. Irenom Primorac Bošnjak koja radi u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja