Utorak, 11 Kolovoz 2020 07:43

Lađari Zagreba slave pobjedu na 23. Maratonu lađ


23. Maraton Ladja je iza nas, zlatna medalja oko vrata, a štit Kneza Domagoja doveden je u Zagreb. Ekipa je odradila odličan posao kao i sve ostale, a prizor, koji su svi mogli vidjeti zahvaljujući izravnom prijenosu, bio je veličanstven.

Borba ekipa bila je korektna i do zadnjeg atoma snage. Čestitamo ekipama Udruga lađara - Stablina & UL Sv.Ilija Metković koji su zajedno s nama zakoračili na pozornicu i uzeli medalje, a također čestitamo i Argonauti Bjelovar koji su imali tešku utrku zbog ulaska vode u lađu, ali to ih nije zaustavilo da osvoje 5. mjesto i odnesu nagradu za fair play.

Ovim putem bismo se zahvalili na VELIKOJ podršci Udruga Lađarica Sisak & Udruga Lađara Sisak te Udruga lađara Gusari - Komin koji su nam priredili veličanstven doček, ugostili nas i s nama proslavili zlatnu medalju. Hvala i ostalim ekipama na podršci.

Dragi naši, uistinu bismo vas mogli nabrajati u nedogled, jer vas ima puno i ogromna ste nam podrška i to će nam uvijek biti motivacija da damo sve od sebe.

Zahvaljujemo i svim našim sponzorima Grad Zagreb Službena stranica & Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba, Jasenska doo Opuzen, Odvjetničko društvo Ilić & Ilić, odvjetnik Antonio Volarević, Pevex, Spin, Green Art, Flow Lab. – slavi pobjedu napisali su lađari Zagreba na svojoj facebook stranici.

Izvor: facebook

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja