Četvrtak, 30 Srpanj 2020 08:04

Naša sugrađanka Jelena, majka petero djece treba s dvogodišnjim Lukom na liječenje u Zagreb

Obratila nam se naša sugrađanka Jelena, majka petero djece koja treba s dvogodišnjim Lukom na liječenje u Zagreb Nažalost, malom Luki se sumnja na autizam i nekoliko sindroma vezanih za upalu mozga koje su se pojavile nakon primitka cjepiva, kako ističe zabrinuta majka. Inače, kao podstanari ovaj nemili izlet u Zagreb veliki je udarac na njihove skromne financije te obitelj moli sve one koji to mogu učiniti da im pomognu. U tu svrhu prilažu IBAN i broj telefona, te se unaprijed zahvaljuju svim dobročiniteljima, jer kako ističu, ovo su nemile situacije koje ne biraju ni mjesto, ni vrijeme i čovjeka zadese kada ih najmanje očekuje. IBAN glasi na ime Jadranko Vlahović (suprug), otvoren u OTP banci: HR9824070003105342709, SWIFT Code OTPVHR2X. Kontakt telefon je 095 538 85 71.

Obitelj Vlahović traži podstanarski stan, pa vas molimo da im pomognete, jer iz stana u kojem žive moraju izaći za dva mjeseca. Voljeli bi nastaviti živjeti u Industrijskoj ulici, ako je moguće.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja