Nedjelja, 12 Srpanj 2020 11:32

Mlada misa don Slavke Volarevića/FOTO

Pod geslom “Ljubav je tvoja bolja od života” (Ps 63,4) don Slavko Volarević  danas u nedjelju 12. srpnja u 10 sati, u crkvi svetog Nikole biskupa u Metkoviću, slavi  svoju mladu misu na kojoj su propovijedali dr. don Emanuel Petrov, župnik župe sv. Petra apostola Priko – Omiš.

Župa se za slavlje pripremala trodnevnicom od četvrtka 9. srpnja, svaku večer u 19 sati. Mise  su predvodili : župnik i neretvanski dekan don Davor Bilandžić, upravitelj Svećeničkog doma i ekonom Bogoslovije i Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu don Tomislav Bašić. Treću večer, trodnevnicu, predvodio je don Milan Šarić, župnik Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije na otoku Visu. Na misama je pjevao župni bend.

Slavko Volarević; je sin Mije i Branke r. Dodig, rođen je 10. listopada 1994. godine u Dubrovniku, Župa sv. Nikole u Metkoviću. Pastoralni praktikum vršio je u Župi sv. Petra ap. Priko/Omiš.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja