Subota, 09 Lipanj 2018 22:12

Albanac na Karasovićima 'pao' s 23 kg marihuane i 5 kg hašiša

Sinoć, 08.lipnja, u kasnim večernjim satima, na GP Karasovići, prilikom ulazne granične kontrole osobnog vozila albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Albanije, zbog intenzivnog mirisa laka koji se osjetio u vozilu, policijski službenici Policijske postaje Gruda, u suradnji s djelatnicima carine, pristupili su pregledu vozila te su uočene preinake na podvožju vozila. Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku, izvršena je detaljna pretraga vozila te je u podovima ispod vozačevih i suvozačevih nogu pronađeno 53 paketa sa oko 23 kg marihuane i 8 paketa sa nešto više od 5 kg hašiša.
Pronađena droga je oduzeta, dok je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je 41-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodenje i prometa drogama te će isti tijekom večernjih sati biti doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Glasnogovornica
Davorka Bečić

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja