Subota, 23 Svi 2020 16:27

S Kuzmanima na izlet u Nacionalni park Krka

Šesteročlana obitelj Kuzman iz Metković iskoristila je prigodne obiteljske popuste kako bi posjetili Nacionalni park Krka. Kako su doživjeli izlet, pročitajte u nastavku:
'Sve je bilo čisto, uredno, pokošeno, staza kroz šumu sva od dasaka (ni jedna ne nedostaje ). Da nisu karte ovako jeftine najvjerojatnije nikad ne bi ni otišli, ipak nas je 6! Mi smo odabrali, po želji djece, put od Skradina brodom prema slapovima, a ima i opcija autobusom, ali iz drugog mjesta! Linije brodom su nešto rjeđe radi Covid-19, ali ipak ih ima dovoljno (svakih pola sata-sat), s tim da je zadnja za povratak sa slapova bila u 18.30 h. U Skradinu ima veliki park za djecu, tako da nam je i to bila olakotna okolnost za vrijeme čekanja! Osoblje je ljubazno i komunikativno! Kod samih slapova ima velika čistina ; livada, gdje se dosta ljudi odmaralo, sunčalo, djeca se igrala loptama... Staza se prostire cijelim putem oko slapova, ima i dosta vidikovaca! Parkinga također ima dosta! Etno selo kod slapova je bilo jako zanimljivo! Žene na ulazima su bile u lijepim nošnjama!' pišu naši Kuzmani !

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja