Petak, 22 Svi 2020 07:12

Obavijest metkovskih osnovnih škola učenicima razredne nastave

Obavijest metkovskih osnovnih škola učenicima razredne nastave Foto: Pixabay

osnovnih Obavijest metkovskih osnovnih škola za učenike razredne nastave

OŠ Stjepana Radića – Metković

Od 25. svibnja 2020. godine  omogućuje se povratak u škole svih učenika nižih razreda u Republici Hrvatskoj. Prema preporukama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo  rad u školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima, uz poštovanje uputa, smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće odnosno ostanak kod kuće, te se omogućuje uključivanje sve djece u škole, a  Škola ne uzima izjave od roditelja radi uključivanja djeteta u školu.

Dodatno, za učenike je korisno da se vrate u školu, zato što je kvalitetu nastave lakše osigurati u školama, a i socijalizacija i emocionalni razvoj važni su aspekti učenikova odgoja i obrazovanja. Polaskom u školu djeca nisu  obvezna nositi maske i rukavice.

Cijelu obavijest možete pročitati na mrežnoj stranici OŠ Stjepana Radića – Metković.

OŠ don Mihovila Palvinovića – Metković

Svi roditelji učenika razredne nastave od ponedjeljka 25. svibnja 2020. mogu poslati djecu u školu.  U najnovijim Uputama HZJZ-a navodi se: Rad u predškolskim ustanovama i školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima uz poštivanje ovih uputa smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće odnosno ostanak kod kuće, te se omogućuje uključivanje sve djece u vrtiće i škole.

Tijekom sutrašnjega dana razredni učitelji će kontaktirati roditelje kako bi se izjasnili o dolasku svoje djece u školu te kako bi se u ponedjeljak, 25. svibnja, mogla organizirati nastava u školi u skladu s Uputama HZJZ-a.

Cijelu obavijest možete pročitati na mrežnoj stranici OŠ don Mihovila Pavlinovića- Metković.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja