Sirica

Petak, 01 Lipanj 2018 12:27

POZNATI DETALJI PROMETNE NESREĆE NA ROGOTINSKOM MOSTU: U frontalnom sudaru zbog nepropisnog pretjecanja dvoje teško ozlijeđenih

 

- U ponedjeljak, 28.svibnja, u večernjim satima, na državnoj cesti Ž-6228, u blizini mjesta Imotica, policijski službenici Policijske postaje Ston zatekli su 47-godišnjeg muškarca, koji je upravljao osobnim vozilom pokazujući znakove alkoholiziranosti i s manjom količinom droge MDMA. Alkotestiranje je odbio, a naknadnom pretragom njegovog doma pronađeno je 97 komada streljiva i 6 spremnika za poluautomatsku pušku, koje je nelegalno posjedovao.
Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona osigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o oružju 47-godišnjak je prekršajno sankcioniran..

- Policijski službenici Policijske postaje Korčula su u večernjim satima, u utorak, 29. svibnja, na otoku Korčuli, kod 41-godišnjeg muškarca pronašli oko 60 grama marihuane. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je drogu prodavao konzumentima s područja Korčule i davo im je na uživanje u svojoj kući zbog čega je kazneno prijavljen zbog kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

- U popodnevnim satima, 30. svibnja, na mostu preko rijeke Neretve, u Rogotinu, dogodila se prometna nezgoda dvaju teretnih vozila, kada je jedno krećući se iz pravca Opuzena, nepropisno pretječući osobno vozilo preko pune razdjeljne crte, udario u drugo teretno vozilo koje se kretalo iz suprotnog pravca. Uslijed sudara, dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, dok je jedan od sudionika zadobio lake tjelesne ozljede. Nakon ukazane liječničke pomoći ozljeđeni su prevezeni u KBC Split, gdje su zadržani na liječenju.

PS za odnose s javnošću
Andrijana Biskup

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. -