Utorak, 19 Ožujak 2019 12:11

'SJEDIM U POSTAJI KAO KRIMINALAC!' Matiju Vujicu policija izvukla iz kreveta, vode je na sud

Razlog - nije primala sudski poziv za svjedočenje

Metkovska modna dizajnerica na svom Facebook profilu ispričala je što joj se rano jutros dogodilo.

"Jutros u 6 h pozvonila i pokupila me hrvatska policija, njih dvoje. Izvuklo me iz kreveta, bez rasprave, mogla sam se samo obući i s njima u postaju u Petrinjskoj. Razlog: nisam se odazvala pozivu na svjedočenje tj. poziv mi nije (kako piše) bio više puta uručen. U prvi mah, u šoku, nisam znala o čemu se radi, a onda sam se prisjetila.

Naime prije 2 god. vozila sam se taksijem u centar i prije izlaska u Gajevoj, zbog gužve koju je napravio kamion i zakrčio promet, moj se taksist prorječkao sa jednim od radnika te zaradio predamnom šamarčinu. Nema veze sto sam ja sjedila u taksiju. Tada sam vec doživila šok i jedva izašla iz taksija....nešto kasnije došao mi je poziv za svjedočenje na kojem sam se pojavila ali nije optuženik (taj radnik)...te sam uzalud dolazila, čak u Novi Zg...što ima veze, imam ja vremena. ..ostali pozivu, kao što piše, nisu mi uručeni pa nisam ni bila. ..i da skratim, sjedim u Petrinjskoj u policiji, takoreći preko puta stana gdje živim, kao zadnji kriminalac i čekam da me odvedu na sud koji je u 9 i 30...dalje vam ostavljam na razmišljanje. Naravno da neću stići na vrijeme na posao, da sve sto imam jutros dogovoreno neću napraviti, jer ovo je daleko važnije..od državne važnosti", opisala je svoje iskustvo Matija Vuica.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja