Četvrtak, 11 Srpanj 2024 11:01

Metković pod nesnosnim vrućinama i prometnim gužvama zbog radova na aglomeraciji

Metković se ovih dana suočava s dvostrukim izazovom - nesnosnim ljetnim vrućinama i opsežnim radovima na aglomeraciji koji su otežali promet u gradu. Visoke temperature dodatno otežavaju situaciju, stvarajući nepodnošljive uvjete za građane i radnike na terenu.

Radovi na aglomeraciji, ključni za unapređenje komunalne infrastrukture, trenutno se odvijaju u središtu grada, uključujući Mlinsku ulicu, što uzrokuje  prometne gužve i zastoje. Asfaltiranje ovih prometnih žila kucavica Metkovića dovelo je do preusmjeravanja prometa i zastoja, što je dodatno frustriralo vozače i pješake.

Građani Metkovića izrazili su svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom, napominjući kako kombinacija visokih temperatura i prometnih problema čini svakodnevni život izrazito teškim. "Radovi su neophodni, ali ovakvi uvjeti su nepodnošljivi. Svi smo pod stresom zbog gužvi i vrućine," izjavio je jedan od lokalnih stanovnika.

Strpljen-spašen! Proći će i ovo, a onda ćemo biti svi sretni i uživati u višem komunalnom standardu.

MetkovicNET

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja