Utorak, 09 Srpanj 2024 09:04

Dječji Glas Neretve – grupi ‘Tajno pismo’ prva nagrada publike, a Mari Murtezani žirija

Dječji Glas Neretve – grupi ‘Tajno pismo’ prva nagrada publike, a Mari Murtezani žirija Foto: FOTO VERAJA

Grupa ‘Tajno pismo’ osvojila je prvu nagradu publike, a Mara Murtezani prvu nagradu Stručnoga ocjenjivačkoga žirija na 3. Dječjem Glasu Neretve koji je održan sinoć na Ljetnoj sceni GKS-a Metković u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković, a pod pokroviteljstvom Grada Metkovića.

Brojna publika je na 3. Dječjem Glasu Neretve uživala u 21 nastupu izvođača, a otvorila ga je ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinka Mijoč. U glazbenom dijelu večeri nastupali su Mia Jukić, Filipa Lovrić, Dalibor Grmoja, Luce Mijoč, Nikolina Vučković, Marija Vučković, Anđela Maslać, Grupa ‘Tajno pismo’, Cvita Vekić, Mara Murtezani, Mila Vekić, Nada Vučković, Klara Bebić, Ante Ramić, Erika Malezija, Elena Grmoja, Anđela Pratežina, Tea Stanić, Zvonimir Grmoja, Lea Čotić i Matea Gutić.

Poslije glasovanja publike te vijećanja Stručnoga ocjenjivačkoga suda, koji su činili pročelnica za poslove Župana i županijske Skupštine DNŽ Žana Marević, profesorica Marija Maja Jerković te poznati bas u klapskom pjevanju Ante Šprlje, uslijedila je dodjela nagrada te proglašenje pobjednika.

Nagradu za najbolji scenski nastup na III. Dječjem Glasu Neretve osvojila je Cvita Vekić s pjesmom ‘Neka mi ne svane’, a za najbolju interpretaciju Erika Malezija s pjesmom ‘Dajem ti srce’.

Prva nagrada žirija pripala je Mari Murtezani koja se predstavila pjesmom ‘Never enought’. Nagradu joj je dodijelila pročelnica upravnog odjela za poslove župana i županijske skupštine Žaklina Marević. Drugu nagradu žirija osvojila je Matea Gutić s pjesmom ‘Fairytale’, a dodijelio joj je Ante Šprlje. Treću nagradu žirija osvojio je Ante Ramić s pjesmom ‘Divlji vjetre’. Nagradu mu je dodijelila Marija Jerković.

Prva nagrada publike pripala je grupi ‘Tajno pismo’ koja se predstavila pjesmom ‘Žuljaju me cipele’. Nagradu je dodijelio gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan. Drugu nagradu publike osvojio je Dalibor Grmoja s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’, a dodijelila mu je ravnateljica UKS Metković Zrinka Mijoč. Treću nagradu publike osvojila je Luce Mijoč s pjesmom ‘Kao moja mati’. Nagradu je dodijelila direktorica TZ grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur.

Voditeljice programa bile su Melani Primorac i Ena Nižić.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja