Ponedjeljak, 10 Lipanj 2024 21:00

Članovi DVD-a Metković  posjetili vojarnu "Pukovnik Mirko Vukušić" smještenu u Zemuniku

Danas članovi DVD-a Metković  posjetili vojarnu "Pukovnik Mirko Vukušić" smještenu u Zemuniku pokraj Zadra. Kroz sve aktivnosti koje se obavljaju u postrojbi 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, 855. protupožarne eskadrile, proveo ih je i pobliže upoznao pilot kandera, bojnik Ivica Markač. S ovim posjetom stekli su neka nova znanja i iskustva na kojima su izuzetno zahvalni. Također, njihove zahvale idu i Ministarstvu obrane Republike Hrvatske koje im je dozvolilo posjetu vojarne, a posebnu zahvalnost iskazuju časniku za odnose s javnošću 93. krila HRZ-a, pukovniku Dragi Vujeviću, koji im je ispričao nekoliko riječi o povijesti vojarne i bio desna ruka u samom obilasku.

Nakon posjete vojarne, otišli su do svojih kolega iz JVP Zadar, koji su ih ugostili i proveli kroz samu postrojbu. Ovim putem žele se zahvaliti zapovjedniku JVP Zadar, gospodinu Borisu Joviću, i pomoćniku zapovjednika Marinu Musulinu na srdačnom gostoprimstvu.

Pri povratku kući posjetili su memorijalni centar u Škabrnji te odali počast svim stradalim civilima i braniteljima.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja