Utorak, 28 Svi 2024 17:34

Posebna regulacija prometa za vrijeme trajanja utrke Pelješkim mostom

"Za vrijeme trajanja utrke Pelješkim mostom u srijedu 29. svibnja u vremenu od 18 do 22 sata uspostavlja se posebna regulacija prometa. Zatvara se istočna prometna traka Pelješkog mosta od odmorišta Blace do kraja mosta sa strane Komarne i promet vozila se odvija zapadnom prometnom trakom dvosmjerno.

Molimo sve sudionike u prometu da tijekom održavanje utrke poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu te se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj sportski događaj protekao u što sigurnijem ozračju.

Podsjećamo, utrka duga 5,5 kilometara započet će u 20:30 sati, pružajući trkačima iskustvo noćnog trčanja preko impresivne konstrukcije Pelješkog mosta sa spektakularnim pogledom na Malostonski zaljev. Sva mjesta za utrku popunjena su u manje od 24 sata nakon otvaranja prijava", javljaj Du Motion.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja