Utorak, 28 Svi 2024 12:19

Trojica mladića pritvorena zbog nasilničkog ponašanja

Mladići se sumnjiče da su nakon noćnog izlaska fizički nasrnuli na 25-godišnjaka udarajući ga rukama i nogama po glavi i ostatku tijela
Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik utvrđeno je da su trojica mladića, od kojih su dvojica u dobi od 20 godina i jedan u dobi od 21 godine, počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni u nedjelju, 26. svibnja, u ranim jutarnjim satima, u blizini Pila u Dubrovniku, s leđa prišli 25-godišnjaku, koji se sa svojim prijateljima vraćao iz noćnog izlaska, i fizički nasrnuli na njega udarajući ga rukama i nogama po glavi i ostatku tijela.

Ozlijeđeni mladić je zatražio liječničku pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja trojica osumnjičenih mladića su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja