Subota, 25 Studeni 2023 12:26

PREDSTAVLJANJE DOLINE NERETVE U POLJSKOJ AGRO - ETNO PARK I DMC NERETVA AUTENTICA

Tijekom ovog vikenda u Varšavi se održava 29. Međunarodni sajam turizma - TT WARSAW, na kojem dolina Neretve opet ima svoje predstavnike. Agro etno park i DMC Neretva Autentica ponovno promoviraju ljepote našeg kraja.

Ovaj prestižni turistički sajam okuplja oko 200-tinjak izlagača iz cijeloga svijeta, a posjećuje ga čak više od 15 000 ljudi. Sudjelovanje na sajmu jedinstvena je prilika za upoznavanje s najnovijim trendovima na turističkom tržištu i uspostavljanje poslovnih kontakata. a svoje ponude predstavljaju hoteli, agroturistička gospodarstva, nacionalne turističke organizacije, putničke agencije, prijevozničke tvrtke, zračne luke, osiguravatelji, internetski portali i turističke publikacije.

Osim Agro etno parka i DMC-a, svoj doprinos u promociji doline Neretve dali su i poznati poljsko-hrvatski travel blogerski par Prawdziwa Chorwacja.

Posebno treba istaknuti kako su sajam posjetili i predstavnici Hrvatske ambasade u Poljskoj koji su ugostili hrvatske izlagače na kratkom svečanom primanju.

slika 6

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja