Četvrtak, 23 Studeni 2023 10:04

Profesori Srednje škole Metković u okviru Erasmus+ projekta We are Globalizing with Technology sudjeluju na tečaju u Turskoj

Srednja škola Metković uspješno sudjeluje u Erasmus+ projektu pod nazivom "We are Globalizing with Technology". Koordinator projekta, Petar Nikolić, zajedno s nastavnicama Tatjanom Matić, Violetom Oršulić, Suzanom Antonini i Ružicom Brkić, imaju priliku obogatiti svoje pedagoške i stručne vještine kroz mobilnost koja se održava od 19. do 26. studenog 2023.
Mobilnost se održava u CEKDEV International Education and Development Academy u Antaliji u Turskoj. Cilj projekta je stjecanje vještina i znanja potrebnih za učinkovitu integraciju tehnologije u strategije nastave, što rezultira unaprijeđenjem postignuća učenika.
Poseban naglasak stavljen je na ispravnu uporabu umjetne inteligencije u nastavi, a očekuje se da će ovaj pristup dodatno obogatiti obrazovno iskustvo učenika Srednje škole Metković.
Nastavnici će podijeliti svoje novo stečeno znanje kroz diseminaciju na razini škole, županijskih stručnih vijeća te putem webinara. Ova aktivnost ima za cilj širenje dobre prakse i poticanje razmjene iskustava unutar lokalne zajednice.
Projekt "We are Globalizing with Technology" sufinancira Europska unija iz programa Erasmus+, čime se potvrđuje važnost kontinuirane podrške unapređenju obrazovanja kroz međunarodnu suradnju. Srednja škola Metković ponosno nastavlja s profesionalnim razvojem svojih nastavnika i prilagodbom suvremenim trendovima u obrazovanju.
 
Izvor: facebook

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja