Utorak, 21 Studeni 2023 08:21

OBAVIJEST O NAPRETKU RADOVA Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković

S obzirom na intenzitet radova u sklopu projekta “Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković“, a uvažavajući svoje sugrađane kojima je svakodnevnica otežana radi spomenutih radova, tvrtka Metković d.o.o. najavljuje sljedeće radove, a kako bi se naši sugrađani mogli lakše organizirati.

Tijekom ovog tjedna planira se nastavak radova na svim navedenim lokacijama, kao i na crpnimstanicama, te nastavak radova na asfaltiranju u Ulici Ive Lole Ribara i Ulici oca Ante Gabrića.

Zahvaljujemo građanima na strpljenju.

Također, tvrtka Metković d.o.o., nositelj projekta “Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković“ želi svoje sugrađane, kao i opću javnost redovito obavještavati o tijeku radova na spomenutom projektu.

U periodu od 13. do 19. studenoga 2023. tvrtka COMSA, izvođač radova, dostavila je stanje radova na gradilištu točnije izvještaj o izgradnji sustava javne odvodnje na području Aglomeracije Metković i vodoopskrbne mreže.

Radovima je trenutno obuhvaćeno 11 ulica, te 1 crpna stanica.

Na desnoj obali Neretve u proteklom tjednu izvodili su se sljedeći radovi:

U Mlinskoj ulici vršeni su radovi na fekalnom kolektoru, dok je Put Narone bio pod radovima sanacija rubnjaka i betonskih površina. 

Radovi na izgradnji fekalnog i izmještanju oboriskog kolektora izvodili su se u Ulici kneza Trpimira, a u Zagrebačkoj ulici su se odvijali radovi na izvedbi fekalnog kolektora, te izmještanju instalacija HEP-a.

Crpna stanica “Struga” bila je pod radovima na armiranju i betoniranju zidova crpnog bazena i uljevnog okna.

Na lijevoj obali Neretve u proteklom tjednu izvodili su se sljedeći radovi:

U Ulicama Andrije Kačića Miošića i Ive Lole Ribara izvodili su se radovi na izvedbi fekalnog kolektora, dok je u Ulici Paška Baburice izveden je asfaltni sloj.

Asfaltiranje odvojka izvedeno je u Dubrovačkoj ulici, a Ulica Petra Krešimira IV bila je pod radovima na izgradnji fekalnog kolektora, SDNU kabelske kanalizacije i  novog vodoopskrbnog cjevovoda.

Nastavak radova na izmještanju PVC oborinske odvodnje i izvedbi kabelske kanalizacije odvijao se u Ulici Ilije Bošnjaka, dok je u Ulici oca Ante Gabrića izvedeno asfaltiranje.

 

 

Na navedenim pozicijama izvođač radova u proteklom tjednu odradio je kumulativno sljedeće radove:

  • postavljanje fekalne odvodnje – 143 m
  • postavljanje SDNU – kabelske kanalizacije – 66 m.

 

Još jednom se zahvaljujemo sugrađanima na strpljenju!

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja