Četvrtak, 21 Rujan 2023 16:08

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa povodom održavanja biciklističkih utrka XCE Metković i XCO Predolac (Neretvanski đir)

23.09.2023.g. (subota) XCE Metković – nacionalno prvenstvo

 

Dana 23.09.2023.g. (subota) u vremenu od 12,00-19,00 sati na brdu Predolac kod Lovačke kućice održat će se biciklistička utrka MTB utrka XCE Predolac. Za potrebe utrke koriste se šumski putevi i dio požarnog širokog makadamskog puta. Molimo građane za oprez radi sigurnosti natjecatelja. Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

24.09.2023.g.  (nedjelja) XCO Predolac – međunarodna UCI class 1 utrka

 

-24.09.2023.g. (nedjelja) u vremenu od 08,00-16,00 sati na brdu Predolac održat će se međunarodna biciklistička MTB utrka XCO Predolac. Za potrebe utrke koriste se šumski putevi i dio ulice Lovački put. Iz tog razloga u navedeno vrijeme zatvoriti će se za promet osobnih motornih vozila ulica Lovački put od vodospreme do križanja sa Dubrovačkom ulicom radi sigurnosti natjecatelja. 

 -Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumjevanje i podršku ovog cijelog događaja.

Za privremeno zatvaranje ulica i organizaciju događaja BK Metković posjeduje dozvole PP Metković i grada Metkovića.

Zahvaljujemo na razumjevanju

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja