Četvrtak, 25 Svi 2023 09:22

Završna mobilnost u okviru Erasmus+ projekta Anžuvinci u Poljskoj

Učenice Josipa Vego, Ivana Barišić, Valentina Bašić te učenici Marin Plećaš, Noa Bebić i Kristian Kiridžija u pratnji profesora Petra Nikolića i Darka Primorca sudjeluju na petoj, završnoj aktivnosti učenja, poučavanja i osposobljavanja u Bytomu u Poljskoj u okviru Erasmus+ projekta "The Angevins, a European dynasty: testimonies, settlements and relics" koji se u našoj školi provodi od rujna 2020. godine.
Mobilnost se održava od 22. do 26. svibnja, a sudjeluju partnerske srednje škole iz Budimpešte , Saint Gildas des Bois ?, Averse , Bytoma  i Metkovića .
Tijekom petodnevne mobilnosti učenici će se upoznati s poviješću anžuvinske dinastije u Poljskoj putem radionica, predavanja i terenske nastave u Krakowu te će izraditi virtualni muzej koji će biti završni rezultat ovoga projekta.
Projekt u Srednjoj školi Metković koordinira prof. Petar Nikolić, a projekt sufinancira Europska unija iz programa Erasmus+.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja