Srijeda, 24 Svi 2023 16:31

Računovotkinja Škole Anka Matić otišla u mirovinu

Danas, 24. svibnja 2023. godine, nakon 42 godine radnoga vijeka, od kojega 32 godine u našoj školi od nas se oprostila i u mirovnu je otišla računovotkinja Škole Anka Matić. Svi smo se oprostili od svoje kolegice i prijateljice, ali prije svega predane i vrijedne radnice koja je uvijek prema svima bila otvorena i susretljiva.

Uz prigodne poklone i govor ravateljice Škole, prof. Žane Dodig poželjeli smo joj sretne umirovljeničke dane te da nas posjeti kad god poželi jer će nam svima nedostajati njezin optimizam, iskrenost i uvijek vedro i nasmijano lice. Na kraju, ona nam se svima od srca zahvalila te pozvala sve okupljene na druženje uz domjenak koji je pripremila.

Našoj dragoj Anki želimo da joj odlazak u mirovinu bude ponajprije ispunjen zdravljem i donese jedno novo skretanje u životu, bogato uspjesima, novim iskustvima, navikama i prijateljstvima.

Izvor: OŠ don Mihovila Pavlinovića

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja