Subota, 18 Ožujak 2023 11:32

Javna tribina Ministarstva hrvatskih branitelja 'Promocija Veteranskih centara za HB, Doma hrvatskih veterana Lipik, te aktivnosti Ministarstva hrvatskih branitelja'

„ Ministarstvo hrvatskih branitelja poziva sve zainteresirane na Javnu tribinu koja će se održati dana 22. ožujka 2023. s početkom u 9,00 sati u Metkoviću, u zgradi Društveno političkih stranaka, Kralja Zvonimira 22 (dvorana na prvom katu).

Tema javne tribine je promocija Veteranskih centara za HB, Doma hrvatskih veterana Lipik, te aktivnosti Ministarstva hrvatskih branitelja koje se provode u cilju očuvanja zdravlja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i stradalnika Domovinskog rata.

Gosti predavači su ravnatelj Uprave za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć Ministarstva hrvatskih branitelja gospodin Dinko Tandara, general zbora u miru Dr. sc. Josip Lucić i ravnatelj Doma hrvatskih veterana gospodin Zvonimir Kalčik.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja