Subota, 18 Ožujak 2023 08:27

'Disco baba' – monokomedija Arijane Čuline na sceni GKS-a Metković

Uoči Svjetskoga dana kazališta na scenu Gradskoga kulturnoga središta Metković u subotu, 25. ožujka s početkom u 19:30 stiže Arijana Čulina s monokomedijom 'Disco baba'.

Najnovija komedija 'Disco baba“ spisateljski je uradak prvog pera splitske komedije Arijane Čuline. Kroz monološku formu na komičan i iskren način progovara o starenju, muškarcima, djeci, susjedama, samopomoći te nastojanju očuvanja mladosti pod svaku cijenu.

Žena koja je zašla u godine uspoređuje vrijeme njezine mladosti s današnjicom, teško se prilagođavajući promjenama. Pravi rezime prohujalih godina, osvrćući se na vrijeme njezine mladosti te govoreći o tome kako je danas gotovo zabranjeno ostarjeti, o muškarcima kojima opada interes za ženama njihove dobi, djeci koji zanemaruju roditelje itd. Negdje je pročitala da je osamdesetogodišnjakinja postala poznati DJ, pa je i ona odlučila odbaciti tradicionalni život i krenuti njezinim stopama. Idol joj je Tina Turner. Govorni dio presijeca poznatim hitovima 80-ih koji su obilježili njezinu mladost. Riječi pjesama su na komičan način prilagođene tekstu, tako da cijela predstava još više ima naglasak na satiri s kabaretskim štihom.

Cijena ulaznice je 8 eura, a možete ih kupiti u GKS-u Metković svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati te na dan predstave na blagajni koja se otvara od 17:30. Također, ulaznice možete i rezervirati na broj 681-903 ili putem Facebook stranice Gradsko kulturno središte Metković te Instagram stranice gksmetkovic.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja