Petak, 17 Ožujak 2023 17:23

Mladi tehničari OŠ Stjepana Radića nastavljaju kontinuitet vrhunskih rezultata

Na županijskom natjecanju mladih tehničara koje se održalo u četvrtak 16.3.2023. sudjelovalo je 60 učenika koji su svoja znanja i vještine iskazali u devet kategorija: Maketarstvo i modelarstvo, Graditeljstvo, Strojarske konstrukcije, Obrada materijala, Elektronika, Elektrotehnika, Robotika, Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina i Fotografija.

Našu školu na ovom natjecanje je predstavljalo 7 učenika. Dvoje učenika su zauzela prva mjesta i okitili se titulama županijskih prvaka u pojedinim kategorijama natjecanja. To su Bruna Kozina 5.b (kategorija Fotografija) i Luka Bebić 7.b (kategorija Obrada materijala).  Dok je drugo mjesto ostvario učenik Ivan Vrnoga (kategorija Modelarstvo uporabnimh tehničkih tvorevina), a treće mjesto Patrik Majić (kategorija Graditeljstvo)Ante Obradović u kategoriji Elektrotehnika i Jure Romić u kategoriji Strojarske konstrukcije ostvarili su po 6. mjesto, a Luka Raič u kategoriji Maketarstvo i modelarstvo 10. mjesto.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima. Učenicima je bila mentorica Marina Nikolić, prof.

Bruna Kozina – 1. mjesto

Luka Bebić – 1. mjesto

Ivan Vrnoga  - 2. mjesto

Patrik Majić – 3. mjesto

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja