Ponedjeljak, 13 Ožujak 2023 11:24

Od danas možete uplatiti sredstva za humanitarnu akciju “Pomozimo Mileni”

Od danas možete uplatiti sredstva za humanitarnu akciju “Pomozimo Mileni”

Milena Barbir, neustrašiva majka i supruga iz Stabline pokraj Ploča, u zadnje je 3 i pol godine imala četiri teške operacije, na splitskoj Onkologiji primila je 50 doza kemoterapije, a na Radiologiji u Zagrebu preko 30 doza zračenja. Životna borba ove 38-ogodišnje žene-heroja ulazi u najdramatičniju, odlučujuću fazu i treba pomoć svih nas. Odmah!

Mileni je za vrijeme trudnoće 2019. godine dijagnosticiran karcinom 4. stupnja, a nakon niza operacija, kemoterapija i zračenja, stanje joj se u posljednje vrijeme pogoršalo, jer su se iscrpile  sve moguće dostupne regularne metode liječenja.

Preostale su joj samo alternativne metode liječenja koje još uvijek nisu ušle u postupak redovitog liječenja onkoloških pacijenata, što znači da su dostupne jedino u slučaju plaćanja kompletnog postupka. Cijena jedne od takvih metoda koja je dostupna u Hrvatskoj, konkretno  u Zagrebu je oko 40 tisuća eura. To je iznos koji se želi prikupiti u humanitarnoj akciji „Pomozimo Mileni“, koju organiziraju Udruga Lađara Stabline i Mjesni odbor Stablina.

Stoga se pozivaju sve institucije i svi ljudi dobre volje da se uključe u ovu humanitarnu akciju solidarnosti, zajedništva i dobrote.

U tu svrhu otvoren je poseban račun u HPB banci:

IBAN: HR5823900011500248260

Na ime Udruga lađara Stablina

Uz naznaku „Pomozimo Mileni „

Sva eventualna pitranja u svezi ove humanitarne akcije možete postaviti na:

Mob: 098 427668, 095 562 0334

 

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja