Utorak, 24 Siječanj 2023 08:17

WhatsApp konačno uveo opciju koja nam svima treba, provjerite kako ju možete aktivirati

WhatsApp konačno uveo opciju koja nam svima treba, provjerite kako ju možete aktivirati Foto: Pixabay

Od ove godine WhatsApp je konačno uveo opciju koja je do sada bila dostupna samo na Messengeru i Instagramu, barem što se tvrtke Meta tiče. Radi se o tome da od sada možete sami sebi slati poruke na WhatsApp i to pod značajkom ‘Message Yourself’ tako da sada više ne morate slati bilješke, popis za kupnju, neke linkove ili memove na Messenger ili u neku zasebnu aplikaciju.

Da, postoje aplikacije i bilješke na mobitelu, ali puno je lakše i jednostavnije za to koristiti opciju slanja poruka samima sebi. Ako ste vi jedna od tih osoba sigurno ste si do sada slali poruke na Messenger ili na Instagram, ali od sada to možete raditi i na WhatsAppu. Tako si sada možete ondje slati bilješke, bitne linkove, popise za kupnju ili memove.

whatsapp

Foto: Screenshot srednja.hr

Značajka ‘Message Yourself’ najavljena je već u prosincu prošle godine i dostupna je na svim uređajima, bilo da imate Android operacijski sustav ili iOS. A kako biste sami sebi poslali poruku, potrebno je otići u kontakte i vaš broj će biti prvi na listi. Dodirom na svoj kontakt otvara se chat u kojem sami sebi možete poslati poruku, kako je prikazano na fotografiji iznad.

Izvor: Srednja.hr

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja