Utorak, 06 Prosinac 2022 12:42

Ploče – policija pretragom kod dvije starije osobe pronašla drogu, novac i oružje

Policija je pretragom pronašla heroin, marihuanu, veću količinu novca i dvije puške koje nisu skladištene sukladno zakonu

Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska
 
Temeljem sudskog naloga u petak, 2. prosinca, pretraženo je poljoprivredno zemljište i gospodarski objekti na predjelu Komina, koji su u vlasništvu 60-godišnjaka kada je pronađena metalna kutijica sa 117 g heroina, precizna vaga s tragovima heroina, dvije plastične bočice s metadonskom otopinom i oko 366 tisuća kuna u raznim valutama.
 
Daljom pretragom policija je kod 56-godišnjaka pronašla 1664 g marihuane i dvije lovačke puške koje je legalno posjedovao, ali ih nije skladištio sukladno zakonu, zbog čega su mu uz potvrdu oduzete.
 
Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene prouzvodnje i promet drogama policija je osumnjičene kazneno prijavila, a 56-godišnjak je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Uvijeti korištenja